dilluns, 16 de novembre del 2009

Amb novembre, arriben el BIM 2 i Mon·doc


Abans de tenir-lo a les mans, ja podeu consultar a Internet el núm. 2 del BIM Montaverner, on el tema de portada no pot ser altre que l'excepcional Mostra Internacional de Cinema Documental de Montaverner Mon·doc, que també va per la seua segona edició, la de la consolidació.

N'hi ha, però, al nou BIM d'altres temes "calentets": la polèmica de les antenes de telefonia mòbil instal·lades a dues finques cèntriques de la localitat, i que l'associació d'afectats demana que es traslladen fora del nucli urbà; la delicada situació a què la Conselleria de Benestar Social, que ha eliminat més de 37.000 euros de subvenció, sotmet l'Escoleta Infantil Municipal...

En la secció "La Nostra Gent", l'entitat protagonista és la veterana Unió Democràtica de Pensionistes de Montaverner, que pren nous vols amb una renovada Junta, encapçalada pel seu president, Antonio Llopis Torrent.

També hi ha lloc en aquest segon número per repassar les prestacions bàsiques que atenen els Serveis Socials de l'ajuntament muntaverní, per donar informació de les beques municipals als estudiants, de les subvencions a les associacions locals, i per comentar les obres municipals en execució o previstes en breu.

Els enllaços d'interés i els nous ordinadors de la biblioteca, conseqüència de la decisió presa als Pressupostos Participatius, tanquen aquest número d'un BIM cada vegada més esperat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordeu que per a fer qualsevol comentari al BIM de Montaverner cal identificar-se amb Nom i cognoms, DNI i correu electrònic. Gràcies.