dilluns, 24 de maig del 2010

Coneix en el BIM núm. 3 com Montaverner recupera el Convent per al poble


A les acaballes de maig de 2010, el BIM núm. 3 de Montaverner aplega a totes les llars de la localitat, i, com sempre, també el podeu consultar a Internet consultant el bloc del BIM.
El tema més important, destacat com no podia ser d'altra manera, és el de la tan desitjada pels muntavernins i les muntavernines adquisició del Convent per al poble. A ell li dediquem la portada i dues pàgines interiors, amb bona cosa de detalls i fotos que ens mostren el lamentable estat en què havia quedat abans de l'adquisició i de fer les primeres intervencions de restauració. Serà un tema que seguirem puntualment per informar-ne a la ciutadania dels avanços, així com de les decisions que sobre el seu ús en prenga el Fòrum de Participació Ciutadana, on tot el veïnat del poble pot dir la seua.
D'altres temes d'interés tractats en aquest tercer número donen notícia de la participació municipal al Fons Valencià per la Solidaritat, les importants millores introduïdes als Serveis Socials por poder atendre el sector de la Tercera Edat, els èxits dels equips de gimnàstica Rítmica Montaverner, les activitats d'animació lectora desenvolupades a la Biblioteca, i un repàs als excel·lents resultats obtinguts per Mon·doc 2009, que ja prepara a hores d'ara una tercera edició plena de novetats.
Les obres del nou Pavelló Municipal d'Esports i del Carrer de la Pilota ens mostren les millores que s'estan produint en la zona del polisportiu. Finalment, la contraportada proporciona puntual informació sobre l'agenda sociocultural prevista per al mes de juny, tant a l'Auditori Luis Peiró com a la Biblioteca.
Que us siga útil i que disfruteu amb la informació local més propera.